SOS Naamplaatje voor kinderen

Net als Papa

dog tags militair kinderenGaan jullie nog op vakantie of een dagje weg deze zomer? Dan is dit SOS Naamplaatje misschien wel iets voor jouw kind(eren). In het artikel ‘Net als Papa’ vind je super leuke items, waarmee jullie mini nog meer op zijn of haar papa lijkt. Natuurlijk mag zo’n stoer naamplaatje dan niet ontbreken.

Veilig gevoel

En niet alleen super stoer, maar ook een fijne gedachte dat jouw kind altijd zijn naam en jouw 06-nummer bij zich draagt. De naamplaatjes van Goedgemerkt zijn speciaal gemaakt voor kinderen. Ze bestaan uit een naamplaatje, silencer en een veiligheidsketting. Op het naamplaatje kan je de gegevens van jou of jouw kind laten ponsen. De speciale kinderketting is veilig: hij breekt bij hoge belasting. Verder zijn de plaatjes en de ketting nikkelvrij en anti-allergisch, extra fijn dus. Als laatste kies je zelf de kleur van de silencer: roze, zwart of blauw. dogtag naamplaatje militair

Zelf samenstellen

Voor Eef kozen wij voor een roze silencer, deze valt lekker op. Ze is er helemaal wijs mee! En niet alleen voor de veiligheid, Eef vindt het ook echt een hele mooie ketting. Een super lichtgewicht ketting, die vanzelf breekt als de belasting te hoog is. Als je voorkeur hebt voor een andere kleur silencer, de gekleurde rand om het plaatje, dan kun je ook extra silencers kiezen. Van geel of groen tot legercamouflage, er is altijd een kleur die bij jouw kind past. Op de site van Goedgemerkt kun je stap voor stap jouw eigen SOS naamplaatje samenstellen.

Wij nemen dit SOS naamplaatje in ieder geval mee op vakantie. Mocht Eef dan zelf op ontdekkingstocht gaan, kunnen omstanders altijd contact opnemen met de rechtmatige eigenaar. Zo zit je toch net even iets relaxter op jouw vakantiebestemming.

kinderen militair dog tags[efb_likebox fanpage_url=”Mama-Met-Missie-378045999268039″ box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”0″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn” ]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.