Voor de Minitair

 

Op deze pagina lees je onze reviews van leuke producten die we mochten testen.

Wereldkaart op canvas van wereldkaarten.nl

Ik ben al een tijdje aan het zoeken naar hoe ik onze jongste dochter beter kan helpen, nu ze er steeds bewuster van wordt dat papa vaak en ook wel heel ver weg gaat. Tijd en afstand zijn voor kinderen (ach en eigenlijk soms ook wel voor volwassenen) maar moeilijk te bevatten.

Horizontal wear van SNURK

Zodra de pyjama tevoorschijn komt, worden haar ogen steeds groter en groter en er verschijnt een enorme lach op haar gezicht.’ Wauauaw! ‘ Roept ze.

Naambord Kinderkamer Leger – Camo

Ik ervaar altijd een soort instant happiness bij het ontvangen van pakketjes of post (behalve de blauwe brieven dan 😉 ) en dit keer toch zeker! Het was namelijk post van Koen Meloen. De stoere camoprint en lettertype maken het naambordje super stoer!

Babyslofjes van A@pie

Laatst ontvingen wij deze cuties met camouflageprint van A@pie Babyschoenen. Daar werden we direct blij van! Wij kunnen deze print niet vaak genoeg zien, dus als we al kunnen starten met onze mini’s is dat natuurlijk perfect!

SOS Naamplaatjes
Gaan jullie nog op vakantie of een dagje weg deze zomen? Dan is dit SOS Naamplaatje misschien wel iets voor jouw kind(eren). In het artikel ‘Net als Papa’ vind je super leuke items, waarmee jullie mini nog meer op zijn of haar papa lijkt. Natuurlijk mag zo’n stoer SOS Naamplaatje dan niet ontbreken.

SmoeltjesSchrift voor het ThuisfrontSmoetjesSchrfit voor het thuisfront
In het artikel ‘Aftellen tot papa weer thuis komt’ vertelde ik je laatst over het SmoeltjesSchrift voor het Thuisfront van Scrivo Media. Wij mochten dit leuke invulboek reviewen en om er echt iets van te vinden moest het schrift wel een echt gebruikt zijn. Inmiddels is het boekje een tijdje in gebruik door een stoere jongen van 10 die zijn vader al heel wat maanden moet missen.