Op naar Den Haag

Als ik op vrijdagmiddag 1 maart een bericht op mijn telefoon zie verschijnen kan ik het bijna niet geloven. Ik krijg bericht met een enorm mooie boodschap en een uitnodiging waar ik een beetje verlegen van word.

Mama met Missie is door André Bosman voorgedragen voor een vaasje. De VVD deelt vaasjes uit aan mensen die iets doen voor de samenleving en voor hun omgeving. Nu wil André dit vaasje aan ons uitreiken…

Wow, ik weet even niet waar ik moet kijken. Wat voel ik me enorm bevoorrecht en zelfs een beetje ongemakkelijk met deze credits. Snel contact ik met Renske en Nina om dit nieuws te delen. We zijn allemaal super enthousiast en vinden dit een super mooi gebaar.

Na wat heen-en-weren en agenda synchronisatie met Den Haag komen we uit op donderdag 14 maart. Zal je net zien, Nina en Renske moeten dan werken… Ja, logisch ook, want veel thuisfronters hebben naast hun fulltime functie als thuisfronter ook nog een betaalde baan buiten de deur.

No way dat ik alleen ga, dit is veel te bijzonder! Naast het uitreiken van het vaasje staan er nog twee leuke activiteiten op de agenda. We zullen een ontmoeting tijdens een lunch hebben met André Bosman, alle ingrediënten voor een geslaagde lunch!

Hierna zullen we met elkaar naar het ministerie gaan, hier hebben we een ontmoeting met de staatssecretaris van Defensie: Barbara Visser. Ook zal hier het vaasje worden uitgereikt. Ik weet nog niet helemaal hoe dit er allemaal in de praktijk uit zal zien, maar één ding is zeker, ik kan niet wachten!

Samen met nog 3 powervrouwen zijn wij aanstaande donderdag in Den Haag, wij gaan voor meer erkenning, herkenning en aandacht voor het thuisfront! Yes we can! #thuisfrontpower

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.