Nog heel even volhouden

Met die woorden probeer ik mezelf de laatste weken te motiveren. Echt hoor, het komt uit mijn tenen. Nog niet eerder voelden de laatste loodjes zo zwaar. Ja, dit riep ik eerder. En dat was ook zo. Toen.

Dit is het laatste van het laatste. Niet mijn vak, niet vakinhoudelijk, maar wel verplicht: de thesis. Ik vind het moeilijk, ik bijt me er keer op keer op stuk. Meer dan ooit probeer ik hulp en kennis in te schakelen van anderen, maar uiteindelijk moet ik het natuurlijk zelf doen. Opgeven? No way!

Hoe die laatste weken dan door te komen? Oh gewoon, ondertussen uitgenodigd worden voor een sollicitatie, zodat de druk er nog wat meer opkomt. Lekker joh, bovenop de deadline 😉

En voor de rest: knallen aan die thesis. Voorbereiden op weken van nachtwerk en liters koffie. Adem in en door naar de 6e versnelling, nog eenmaal opschakelen en vol gas door naar de finish.

Voor nu: even een online stapje terug in de maand april. Je zult misschien minder blogs lezen op Mama met Missie. Ook op de socials wordt het een iets minder drukke maand. Full focus op school en afstuderen. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs Maud

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

  1. Inge schreef:

    Heel veel succes met de laatste loodjes, je doet het toch maar ‘even’ ?. Echt heel knap!

  2. Pierre Vanhole schreef:

    Kop op het gaat je wel lukken……

  3. Ach meid, je kan het heus wel! En hoe dooddoenerig het ook is, het einde is in zicht, nog even volhouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.