Nieuwe blogger!

Lieve allemaal,

Mijn naam is Angela en ik ben mama van Nina (3,5 jaar). Mijn vriend, Patrick, gaat maandag in quarantaine en op 13 juli zal hij  naar Litouwen gaan. Wij hebben geluk want hij hoeft maar drie maanden! Toch voel ik veel spanning. Misschien omdat het de eerste keer is of omdat wij net een pup hebben? Maar misschien ook omdat ik niet weet hoe Nina reageert… Nina is gek op Patrick en andersom net zo. Nu denk je vast: ‘Ja, zo hoort dat ook tussen vader en kind te zijn’, maar Patrick is niet de biologische vader van Nina. Sinds anderhalf jaar zijn wij samen als gezin en dit gaat voornamelijk soepel.

Een samengesteld gezin kent uitdagingen maar een samengesteld militair gezin kent uitdagingen op veel verschillende niveaus. Het kostte ons veel tijd en energie om te zijn waar wij nu zijn en telkens wanneer een langere oefening gepland stond moesten wij opnieuw ons gezin vormgeven. Ik vraag mij soms af of dat bij iedereen zo is. Is dat bij jou ook zo? Of juist niet? Ik wil het graag weten!

Ook nu hebben wij ons aan elkaar moeten aanpassen want Patrick heeft twee weken verlof. Het voordeel is dat hij thuis is bij onze pup en de auto dagelijks bij huis staat. Het nadeel is dat ik in het onderwijs werk en ik niet zomaar twee weken vrij kan nemen. Daarom hebben wij een to-do list gemaakt. Zo kan Patrick taken doen in en rond het huis voor hij weggaat.

Inmiddels zijn wij bijna door de twee weken heen en is de to-do list even lang (en misschien nog wel langer) dan ervoor. Wil je weten hoe wij deze twee weken vorm hebben gegeven en hoe ik onze eerste uitzending doorkom? Dat schrijf ik in mijn blogs!

Liefs,

Angela

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.