Leger Naambord van Koen Meloen

Huh, post op maandag?!
Ja zeker, en wat voor post!

Ik ervaar altijd een soort instant happiness bij het ontvangen van pakketjes of post (behalve de blauwe brieven dan 😉 ) en dit keer toch zeker!
Het was namelijk post van Koen Meloen.
Aan mij de eer een van de super leuke, hippe naambordjes te reviewen, en deze was zojuist op de mat gevallen. Dat was snel!

Naambord in leger en camo

Op de website van Koen Meloen koos ik het naambordje “NAAMBORD KINDERKAMER NOAH LEGER WIT ZWART CAMOUFLAGE” voor onze twee jarige zoon Devon, voor op zijn kledingkast.
De kasten van Devon en zijn zus staan tegen elkaar aan, en de kast van zus heeft al wat leuke dingetjes aan het handvat hangen welke haar kast onderscheiden als zijnde haar kast. Hoe tof is het dus om Devon zijn kast ook op te kunnen leuken en onderscheiden, en wel met een super hip eigen naambordje!

Het naambordje is vrij dun en van licht materiaal. Het werd geleverd in een dikke laag bubbeltjesplastic en stevig papier, maar was helaas toch lichtjes gebogen bij ontvangst. Gelukkig was dit makkelijk weer terug te buigen en zie je er nu niets meer van.

Monteren is appeltje eitje!

Doordat het een vrij dun bordje is, oogt het als een mooi geheel met de rest van de kast.
Het bordje werd geleverd met plakgum op de achterzijde, dus daar hoefde ik zelf al niet meer aan te denken. Monteren was daardoor appeltje eitje!
De stoere camoprint en lettertype maken het naambordje helemaal af.

Devon is enorm trots op zijn naambordje! En zus is stiekem ook een beetje jaloers.
Het is dat zij al wat anders leuks aan haar kast heeft hangen, maar mochten we dat ooit willen vervangen voor een naambordje, dan kiezen we zéker voor een leuk naambordje bij Koen Meloen!

Bedankt Koen Meloen!

Nog veel meer stoere kinderkamer items vindt je in het artikel ‘Net als Papa’

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.