Horizontal wear van SNURK

Horizontal wear van SNURK

Jaaa! We mogen voor Mama met Missie een pyjama van SNURK reviewen. Ik wist het al, maar voor Ninthe is het nog een verrassing. Samen zitten we aan de keukentafel. Zodra de pyjama tevoorschijn komt, worden haar ogen steeds groter en groter en er verschijnt een enorme lach op haar gezicht.’ Wauauaw! ‘ Roept ze.

De sweater en bijpassende broek zien er erg mooi uit, mooie stevige stretchy, zachte, soepele stof. Dit is niet een standaard pyjama, dit kan je overdag ook prima dragen, lijkt me. Deze paper-jungle print is wel echt supergaaf. Naast de camouflage print staan er zwarte panters op, ik had ze eerst helemaal gemist maar mijn dochter zag het direct. Laat Ninthe nu net helemaal dol zijn op grote katachtigen.’ Vet cool die poema’s! ‘Zoals zij ze noemt.

Het pak moet aan, direct. Ik ben bang dat het te groot is, maar het past perfect. Ook twijfel ik of het niet een erg warme stof is voor een pyjama, maar op de website van SNURK staat ook dat het een set voor overdag en s’nachts is, precies wat ik dacht. Een pyjama voor de koude nachten en gelijk ook een heel hip huispak.

‘Dit wil ik aan als we papa op gaan halen!’ zegt Ninthe. Ok, daar gaan we het nog even over hebben, maar het is duidelijk dat deze set zeer goed in de smaak valt bij onze zeer kritische dame. Ninthe houdt niet van kriebel labels, van naden of randjes dus het is altijd even afwachten. Als het wordt afgekeurd verdwijnt het definitief in de kast. Deze set is zonder meer goed gekeurd.

Als ze even later zichzelf staat te bewonderen voor de spiegel, zegt ze ‘de buurjongens gaan hier echt heel jaloers op zijn’ Dat weet ik wel zeker, zeg ik lachend.

Pyjama’s voor kids, mama’s en papa’s!

Ik blader de bijgeleverde catalogus nog even door, dat had ik beter niet kunnen doen, daar word ik direct heel erg hebberig van. De prijzen van de pyjama’s zijn wellicht iets aan de hoge kant, maar staan zeker wel in verhouding met de kwaliteit. Ze verkopen ook superleuk beddengoed met gave prints, en verschillende pyjama’s/huispakken voor kids, papa’s en mama’s.

Ik vind alle prints die er in staan eigenlijk heel gaaf, maar ja de paper-jungle print springt er toch echt wel uit. Voor de mama’s is ie er zelfs in een jurk …echt zo gaaf met de bijpassende legging, daar zie ik mij wel in snurken hoor! De website is duidelijk en komt erg klantvriendelijk over, ook steunen ze dakloze jongeren met een gedeelte van de opbrengst. Nog een pluspunt.

Dit zijn de pyjama’s die je aantrekt als je natgeregend na een lange werkdag, een warme douche genomen hebt om vervolgens met de kids en een kop thee op de bank weg te kruipen. Om heerlijk samen te Netflixen.

Dus nu de eerste herfststorm nadert en de volgende 3,5 weken oefening tegelijk ook, denk ik dat ik manlief maar even een subtiele hint moet geven. (Die camouflage jurk, die camouflage jurk!) Want die koude avonden en nachten zonder hem, als het buiten hard waait en regent, lijken ineens iets beter te verteren als dochterlief en ik zo samen in onze ‘papa’ outfit op de bank weg kunnen kruipen. Ik zie het in elk geval helemaal zitten in zo’n fijn chillpak, heerlijk op de bank met een wijntje erbij, dan kom ik die eenzame oefenweken vast door! ?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.