Hij is weer thuis!

Zo dan, het is al weer even een tijdje dat ik een blog heb geschreven. En de titel van mijn blog laat natuurlijk weinig te raden over waarom.

 

Sander is weer thuis! Na 5 maanden uitzending zijn we weer samen, en wat is het genieten. En met het genieten komen natuurlijk alle hobbels en bobbels van het ineens weer samenwonen om de hoek kijken.

 

Maar laten we beginnen bij het begin: Sander ophalen van Eindhoven. Ik had verwacht dat ik deze dag ontzettend zenuwachtig zou zijn, en dat de tijd voorbij zou kruipen. Niets was minder waar, ik had alles uitgesteld tot het laatste moment waardoor ik nog langs kantoor moest, de supermarkt, de bloemenwinkel en de autowasstraat. Ohja, en nog even stofzuigen en dweilen want ik moest natuurlijk wel laten zien dat ik de afgelopen maanden, als de zelfstandige vrouw die ik ben, prima voor mijzelf heb kunnen zorgen!

 

Afijn, de seconde dat ik aankwam op de vliegbasis voelde ik een soort rust over mij heenkomen. Ik had het gehaald, was er op tijd en het was dan eindelijk zo ver! Hij kwam thuis!

 

Zoals in januari te verwachten was stonden we midden in een enorme hagel bui op het balkon, maar niemand kreeg mij daar weg! Minuten kropen voorbij maar ik bleef staan. En daar was dan eindelijk het vliegtuig!

Ik herkende “mijn” bruine stipje meteen, en de vlinders vlogen alle kanten op.

 

Toen hij eenmaal door de schuifdeuren kwam was het voor mij heel onwerkelijk. Heel anders dan vorig jaar kwamen er nu geen tranen, maar juist het ongeloof. Ik kon maar niet beseffen dat hij nu echt naast mij stond, dat ik hem echt kon vasthouden.

 

Nu het allemaal weer achter ons ligt kan ik wederom zeggen dat hij het helemaal waard is geweest! Elke maand, week, dag, die ik op hem heb moeten wachten zou ik zonder nadenken overdoen.

 

Veel liefs, Laura

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.