Hangstoel Tropilex

Papa is nog geen 24 uur thuis en de stoel hangt al. Daan moest direct aan het werk van Eef, want de stoel was al een paar weken in huis, maar hing nog steeds niet. Op de een of andere manier vertrouwde Daan mij toch niet met een betonboor, haken en een schommelstoel. Vreemd wel 😉

Toen ik een tijdje geleden benaderd werd door Tropilex voor een review voor deze hangstoel hoefde ik niet lang na te denken: Ja, ik wil! Al een poosje zijn wij aan het nadenken hoe we Eef een plekje in de woonkamer kunnen geven om zich even terug te trekken. We dachten in eerste instantie aan een soort hut waar ze zich ongestoord even kon ontdoen aan alle prikkels van de dag. Echter, met nog 1001 andere klussen op het program is de binnenhut in 2023 pas aan de beurt…

Super blij waren we dus ook dat deze klus binnen no-time gepiept was. Het is nog wel even handig de ophangset mee te bestellen, dan ben je good to go! De stoel hing binnen een kwartier aan ons plafond te pronken en we zijn er super blij mee!

Eerst heb ik nog een tijdje nagedacht welke kleur ik graag zou willen voor hangstoel in de woonkamer. Wit en kinderen leek me niet echt de meest geschikte optie (wel mooi), dus ik kwam uit bij de zwart-witte Hammock hangstoel. De stof en het patroon zijn in het echt erg mooi, mooier dan je op de foto’s goed kunt zien. Tegen de blauwe en witte muur, met de bruine houten vloer komt de stoel erg goed tot zijn recht.

We hebben de stoel redelijk laag bij de grond gehangen, zodat de kids er zelf in en uit kunnen klimmen. En dat doen ze. Vanaf de eerste minuut is de stoel de meest gewilde plek in het huis. Zowel Eef als Luuk zijn bijna elke binnen-minuut te vinden op, in of bij de stoel. En als Luuk even op bed is, dan kruipt Eef er even lekker in om te chillen… Missie geslaagd!

Nu het zonnetje zo heerlijk schijnt overwegen we nog een tweetal ophangsets aan te schaffen. Dan kunnen we de stoel op elk gewenst moment verplaatsen naar de kamer van Eef of onder de overkapping buiten. Heerlijk buiten relaxen, laat de lente maar komen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.