Hi there!

Hi, ik ben Maud, een mama met missie. Ik ben moeder van twee kinderen en vrouw van een militair. In het dagelijks leven parttime kinderfysiotherapeut in opleiding.

Met een man bij defensie, twee kinderen onder de drie jaar, een opleiding en werk is het bij ons thuis nooit saai. In mijn blogs neem ik je mee van de woonkamer tot de werkvloer. Mijn missie: het schrijven van leuke, grappige en herkenbare blogs voor jou. Hier op babylabel, girlslabel en boyslabel neem ik je mee in de hilariteit en herkenbaarheid van alledag.

In mijn persoonlijke blog van mama met missie schrijf ik over het leven als vrouw van militair. Wat komt er allemaal bij kijken en pakken wij dit aan met onze kinderen. Leuk als je me volgt!

Maar dat niet alleen. Ook privé draait er altijd wel een missie. Alleen de zorg hebben voor de kinderen als de man op oefeningen of uitzending is en wij het thuisfront zijn. De weg naar het behalen van mijn huidige opleiding in combinatie met mijn werk.

Benieuwd hoe wij alle ballen hoog houden in deze tropenjaren? Lees maar mee!

Liefs Maud

[efb_likebox fanpage_url=”Mama-Met-Missie-378045999268039″ box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”0″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn” ]

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.