Einde in zicht!

Wow de laatste week is begonnen. Soms dacht ik echt dat deze periode nooit zou komen.

Ik zie mezelf nog afscheid nemen, maar het voelt echt niet zoals gisteren. Het voelt als ver weg en lang geleden. Het is ook lang 19,5 week en eigenlijk zelfs vorig jaar nog. Sinterklaas, kerst, oud & nieuw, de verjaardag van Floor, Floor naar de basisschool, het ongeluk en een nieuwe baan. Ik kan zeker zeggen dat er een hoop is gebeurd.

Ik kijk nu vooral vooruit, nog een week en dan zitten er 143 dagen op en hebben we het overleefd. Hoe sterk ik dacht: ‘ik doe dit wel even’ ben ik echt wel teruggefloten en was het echt niet zo makkelijk. Maar het belangrijkste is: we hebben het wel gedaan.Niet alleen de feestdagen waren zwaar, maar heb mezelf nog meer leren kennen, ben mezelf zeker tegen gekomen en ook weer sterker geworden.

Inmiddels ben ik gestart met een nieuwe baan, een enorme stap om weer te switchen van werk, maar zeker wel een goede. Afgelopen week gaf zoveel rust gewoon 3 hele dagen en geen avonden, weekenden of gebroken diensten. Ook nog voordeel mijn werkdagen ze vliegen nu voorbij dus na dag werken is het eten, opruimen, Floor naar bed en nog even avond en vroeg slapen en dan zit er weer een dag op.

De laatste week moet ik uiteraard gewoon werken, ik hoop dat de dag ervoor ook voorbij vliegt zoals de werkdagen nu, maar ik betwijfel het.

Aankomend weekend staat er een groot poets weekend op de planning incl. schoonheidsspecialist en kapper natuurlijk. De outfit is al binnen en er moeten een hoop boodschappen gedaan worden. Maar zeker geniet ik in al deze voorbereiding van Floor die nu op haar vingers aftelt en straalt als ze aan het moment denkt dat ze weer met papa kan kroelen. Ik geniet van alles wat hierbij hoort. De eerste rupsen nestelen al in mijn buik, zodat ze volgende week tot vlinders kunnen ontpoppen.
Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.