Eerste leuke dag zonder papa

Zondagochtend is het zover!

Voor de zekerheid even een wekker gezet, want om 9:15 moeten we op de judomat staan voor mijn zoon zijn eerste judo finale puntencompetitie dag. 

Hij staat eerste in het klassement na 3 dagen en kan dus de grote beker winnen vandaag!

Dan moet hij of alles winnen of tegen de nummer 2 minimaal 1 punt halen. Dus een beetje spannend was het wel.

De eerste wedstrijd ging hem gemakkelijk af. En de tweede wedstrijd was tegen de nr 2. Spannend dus, maar ook deze won hij! En ook nummer 3 won hij! Wat een super ochtend voor hem! 1ste in de poule en 1ste overall! Super stoer en mama is super trots! 

Papa vond het heel erg dat hij hier niet bij kon zijn, maar we hebben alles gefilmd en naar hem gestuurd. Bij thuiskomst konden we gelijk even FaceTime met papa om alles te vertellen en te laten zien. 

‘S middags was het de beurt aan mijn dochter (5) Haar allereerste turnwedstrijd! 

Ze was best zenuwachtig, maar ze deed het super goed. 

Beginnen met de balk. In evenwicht blijven en er niet afvallen! Ik hield even mijn adem in, maar het ging keurig!

Daarna vloer, hier heeft ze wat moeite mee, omdat de handstand en radslag nog niet goed lukken. Even was ik bang dat ze huilend weg zou lopen, maar zo stoer als ze is, ging ze toch even haar oefening laten zien! Power girl.

Na vloer kwam sprong, dit deed ze heel goed! En ze had er ook veel lol in. Als laatste de brug. Haar sterkste onderdeel. Keurige oefening gedaan. 

Na afloop kreeg ze een mooi certificaat en natuurlijk van mama haar welverdiende medaille! 

Toppertjes zijn het allebei! Papa is nog geen week weg en ze passen zich al zo goed aan. Ik mag wel zeggen dat ik meer dan trots ben op deze stoere kinderen. 

Gelukkig kunnen we samen genieten van dit soort leuke dagen, ook als papa er even niet bij kan zijn. En wat zijn kinderen toch flexibel. 

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Mirjam schreef:

    Goed geschreven, Karin! Fijn dat wij ook bij de judo konden zijn als tante, oom, nichtje en neefje. En de kinderen doen het super! Maar jij ook! Dikke kus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.