Business as usual – vrouw van militair

Business as usual

We schakelen door naar de volgende versnelling. Daan is vorige week aan zijn interne opleiding begonnen en voor mij is de laatste maand van dit schooljaar ingegaan. Dat betekent dat we allemaal nog een tandje harder moeten, en dat terwijl de mussen buiten bijna van het dak vallen. Alle ballen hoog: vrouw van militair, moeder, thuisfront, student, kinderfysiotherapeut i.o..

Over drie weken moet ik mijn portfolio van dit jaar inleveren, ik ben al behoorlijk op weg, maar vooral die laatste dingen kosten zo enorm veel tijd. Gelukkig werden we er nog even op geattendeerd dat we niet op mochten komen voor het portfoliogesprek als de overal-zelfreflectie (8 pagina’s!) niet ingeleverd was… Bummer, die zag ik even niet aankomen!

Ziek

Gelukkig gaat het hier thuis allemaal soepel. Eerst was Luuk twee weken ziek (2 bezoekjes aan de HAP verder), toen waren pa en ma aan de beurt. Dit overheerlijke virus is inmiddels de hele familie rond. Eef en Daan waren de laatste getroffenen, een goed begin van de week… De wasmachine heeft nog nooit zoveel gedraaid in één week.

Langzaam krabbelt iedereen hier weer op, de trein dendert voort. Mijn hele woensdag tikkend achter de laptop om alles op orde te krijgen, en nog is het niet af. Ik heb zeker nog een aantal dagen nodig, ik vraag me af waar ik die tijd vandaan ga halen. Het lijkt namelijk ook nog de bedoeling dat er iets zinnigs ingeleverd wordt.

Optelslinger

Tussen alle werk, school, dossiers, diarree en wassen door heb ik ook nog even tijd gevonden om iets heel gaafs te doen. Ik had een afspraak met de grafisch ontwerper die mijn optelslinger digitaal gaat maken! Hoe vet is dat?! Eindelijk is het zover, het idee dat al jaren in mijn hoofd zat gaat nu een daadwerkelijk product worden. Het zal echt nog wel een poosje duren voor het zover is hoor. Maar ik hou jullie zeker op de hoogte!

Mama Met Missie op Facebook

Wist je trouwens dat Mama Met Missie ook een Facebook pagina heeft? Op deze pagina komen nog veel meer leuke weetjes en acties voorbij, dus als je Mama Met Missie nog niet volgt: doe het snel!

[efb_likebox fanpage_url=”Mama-Met-Missie-378045999268039″ box_width=”250″ box_height=”” locale=”en_US” responsive=”0″ show_faces=”0″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ animate_effect=”fadeIn” ]

 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.