Babyslofjes van A@pie

A@pie Babyslofjes

Laatst ontvingen wij deze cuties met camouflageprint van A@pie Babyschoenen. Daar werden we direct blij van! Wij kunnen deze print niet vaak genoeg zien, dus als we al kunnen starten met onze mini’s is dat natuurlijk perfect!

Kruipen

Ik kende de A@pie slofjes al van de baby-tijd van mijn dochter, nu mocht nummer 2 de camo-versie testen. De slofjes zijn volledig gemaakt van leer! Dat heeft verschillende voordelen. De A@pie babyslofjes zijn flexibele en buigzame slofjes, zodat ze niet hinderen bij het kruipen. Tegelijk beschermen ze wel tegen onregelmatigheden op de ondergrond. Luuk gaat inmiddels als een raket, een ‘stille’ foto maken was nog een hele opgave!

Omdat de slofjes van leer zijn, zijn de ook lekker ademend. Zo kunnen de kleintjes er met en zonder sokjes in, perfect ook voor de aankomende maanden. Weet je waar ik me altijd zo aan erger? Dat alles van die mini voetjes afvalt, en als het niet valt trekken ze het zelf wel uit. Resultaat, blote voeten in zomer en winter! A@pie heeft hier goed over nagedacht, dit is het eerste schoeisel dat niet uitgetrokken wordt! Door het elastiek rond de enkel blijft het slofje perfect zitten.

De eerste stapjes

Dan komt de tijd van de eerste stapjes. Als kinderen net gaan lopen is het nog niet nodig de voeten te ondersteunen met stevige schoenen, sterker nog, dit wordt afgeraden! (Sorry, de kinderfysiotherapeut in mij vindt dit echt even heel belangrijk om te vermelden!) Daarmee wordt bedoeld: schoenen waarbij de voeten niet de ruimte en bewegingsvrijheid hebben om zich natuurlijk te ontwikkelen.

De A@pie babyslofjes voldoen perfect in deze behoefte! Ze zijn soepel, geven tenen de ruimte en geven geen beperking op de bewegingsvrijheid die de enkel, voet en tenen nodig hebben. Daarnaast hebben ze een anti-slip zool zodat jouw kleintje zich net zo steady voelt als op zijn blote voetjes. De voeten hebben volledig ruimte en mogelijkheid zich te ontwikkelen, raken niet beschadigd en wow, wat ziet jouw mini- militair er fancy uit!

Als je nu niet het hele gezin in camo-style wilt, kun je natuurlijk kiezen uit één van de vele dessins van A@pie. Bij elk model staat de maatvoering beschreven, even het voetje van je kindje meten en you’re ready!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.