Aftellen tot De Uitzending – nog 10 weken

Al 8 maanden weten we dat Ralf weg gaat dit jaar. Een uitzending van 4.5 maand staat ons te wachten. Tuurlijk er is soms echt wel een traan gevallen. Afgelopen week nog heb de tranen in moeten houden terwijl we dansten. Iets wat sowieso al uniek is, maar bruiloft + drank is een combi om dan toch maar even samen met de voetjes van de vloer te gaan. Een moment waar ik extra van geniet. Want die leuke vent van mij moet ik toch maar weer even 4.5 maand gaan missen.

Nog 8 weken tot het inschepingsverlof

Nadat Ralf 4 weken thuis is geweest moet hij toch echt weer gaan werken. Nog 8 weken te gaan voor het inschepingsverlof begint en dus de volgende vakantie. Ik tel vrolijk af, want nog 8 weken en dan heb ik ook vakantie. Eigenlijk kijk ik stiekem uit naar de vertrek datum. Natuurlijk niet omdat ik sta te springen dat hij weg gaat, maar om dit avontuur te starten en mijn missie samen met mijn kindje te gaan draaien. Ik wil dit doen! Daarnaast gun ik hem dit enorm, zijn eerste echte missie waar hij zolang naar heeft uitgekeken. Maar ook omdat je nu zo tegen die datum aanhikt… Nou ja datum, die datum zal defensie kennende nog wel een paar keer veranderen.

ThuisFront Informatie Dag

Op dinsdagavond zit ik lekker relaxed op de bank en de kleine ligt al op bed. Ralf is de hele week weg voor een oefening.. Dan een berichtje: ‘Moet je dan en dan werken?’ Ik stuur terug: ‘Nee dat is op vrijdag, dus dan ben ik altijd vrij, hoezo?’ Ik wacht opnieuw en verwacht dat hij dit vraagt, omdat hij met collega’s wil gaan stappen of iets in die richting. Maar krijg terug: ‘Dan is het TFI dag.’ Ik vertaal snel in mijn hoofd de TFI…Thuis Front Informatie dag. Ohja die dag moest ook nog komen. De ‘ik-doe-mijn-spreekbeurt-over-het-uitzendingsland-dag. Althans, dat was mijn ervaring toen Ralf naar Curaçao ging. Maar dit keer is het een uitzending dus… Oh nee dat is over 3 weken al… Wow opeens grijpt het mij naar de keel. Het wordt nu echt en opeens komt het allemaal dichterbij . Opeens lijken de 10 weken niet meer een eeuwigheid. Opeens zijn we echt begonnen aan de missie voor de missie. Die is voor mijn gevoel nu echt aan het beginnen. Adem in adem uit….je kunt dit! Op naar TFI dag!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. 18 september 2018

    […] Aftellen tot De Uitzending – nog 10 weken […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.