50 tinten groen

Op social media vroegen wij aan jullie waarom het leuk blijft met jullie militair! Al deze leuke inzendingen verzamelden we. Hier volgt onze top 10(+2)

1
Ai ai ai, toch wel dat uniform, want mannen in uniform zijn nou eenmaal sexy!

2
Is jouw man ook een binnen slaper? Dan slaap je dus de hele week zonder elkaar… En ja, 2 a 3 nachten en soms maar 60 uurtjes moeten natuurlijk goed besteed worden!

3
Lange oefeningen of uitzendingen horen er helaas ook bij. Soms zie je elkaar gerust 4 maanden niet. Als je elkaar dan weer mag omhelzen na lange tijd, vliegen de vlinders alle kanten op en spatten de vonken er van af! Need we say more? Deze tijd zonder elkaar moet natuurlijk ingehaald worden.

4
Als je al zo weinig samen slaapt is het heerlijk om lekker tegen hem aan te kruipen in bed.

5
Onze mannen zitten op het werk vaak niet stil en moeten vaak naast hun dagelijkse taken ook nog een flink sporten. Tja, met dat uithoudingsvermogen zit het wel goed 😉

6
Het sporten levert niet alleen uithoudingsvermogen op, ook een goed lijf is geen uitzondering! Ben jij ook wel gezegend met een militair inclusief sixpack, brede schouders of gespierde armen?

7
Al dat bewegen en zeker speedmarsen met volle bepakking kan wel voor wat rugklachten zorgen. Hoe lief is het dan van jou om bij thuiskomt even zijn rug te masseren.. En als hij dan toch zo heerlijk ontspannen en met ontkleed bovenlijf voor je ligt…

8
Voor de dames waarvan hun vriend nog in opleiding zit à die “sexy” defensie boxershort. Uit met dat anti-seks ding!

9
Na een week in het bos te hebben ruikt ons lief soms even niet zo lekker. Wassen dat varkentje uhhh mannetje! Moet er nog geholpen worden met het afschrobben van de camo?

10
Voordeel van elkaar zo weinig zien is dat het zeker niet snel saai wordt!

11
Hij weet hoe hij zijn materiaal moet gebruiken 😉

12
Natuurlijk lig je niet het hele weekend samen in bed. Alhoewel dat wel heerlijk zou zijn. Maar gewoon samen zijn waar dan ook is al super genieten!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.